Chord Via Vallen | Sawangen - Kunci Gitar + Lirik Lagu

CHORD VIA VALLEN SAWANGEN
KUNCI GITAR + LIRIK LAGU

[ Intro]  Am E Am Em Am
              Dm Am F E Am

Am Em Am
Opo aku kurang gati
F Dm Am
Opo aku iki kurang sayang
Dm Am
Katone tresnomu ngambang
Em Am
Katone atimu bimbang..
Am Em Am
Sing tak jaluk mung ngertine
F Dm Am
Yen tresnoku.. mung karo kowe
Dm Am
Ora ono liyane..
Em Am
Ning atiku.. mung ono kowe

[ Intro ] Am Em Dm G A

[ Chorus ]
Am D
Sawangen kae sawangen
G F Am
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Am Dm
Sawangen kae sawangen
G F Am
Lintang ra kiro ninggalno langite
Dm
Koyo gatiku ning kowe
Am
Koyo sayangku ning kowe
Em Am
Selawase.. mung karo kowe..

[ Intro ] Am E Am Em Am
              Dm Am F E Am

Am Em Am
Opo aku kurang gati
F Dm Am
Opo aku.. iki kurang sayang
Dm Am
Katone tresnomu ngambang
Em Am
Katone atimu bimbang..
Am Em Am
Sing tak jaluk mung ngertine
F Dm Am
Yen tresnoku.. mung karo kowe
Dm Am
Ora ono liyane..
Em Am
Ning atiku.. mung ono kowe

[ Intro ] Am Em Dm G Am

[ Chorus ]
Am Dm
Sawangen kae sawangen
G F Am
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Am Dm
Sawangen kae sawangen
G F Am
Lintang ra kiro ninggalno langite
Dm
Koyo gatiku ning kowe
Am
Koyo sayangku ning kowe
Em Am
Selawase.. mung karo kowe..
Am Dm
Sawangen kae sawangen
G F Am
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Am Dm
Sawangen kae sawangen
G F Am
Lintang ra kiro ninggalno langite
Dm
Koyo gatiku ning kowe
Am
Koyo sayangku ning kowe
Em Am
Selawase.. mung karo kowe..
Dm
Koyo gatiku ning kowe
Am
Koyo sayangku ning kowe
Em Am
Selawase.. mung karo kowe..

" Chord Via Vallen | Sawangen - Kunci Gitar + Lirik Lagu "