Chord Via Vallen | Sayang - Kunci Gitar + Lirik Lagu

CHORD VIA VALLEN SAYANG
KUNCI GITAR + LIRIK LAGU

[ Intro ] A# C Am Dm Gm C F

F Am
Sayang opo kowe krungu
Dm
Jerit e ati ku
Am
Mengharap engkau kembali
A# C Am Dm
Sayang nganti memutih rambutku
Gm C F
Ra bakal luntur tresnoku
F
Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko atiku
Am
Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
Dm
Duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Am
Kowe wes tak wanti wanti malah jebul
A# C
saiki koe mblenjani janji
Am Dm
jare sehidup semati nanging opo bukti
A# C
kowe medot tresnoku demi wedoan liyo
F
yowes ora popo insyaallah aku iso lilo
Dm Am A#
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
C F
merana uripku
A# C Am Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
A# C
aku nangis nganti metu eluh getih putih

[ Chorus ]
F Am
Sayang opo kowe krungu
Dm
Jerit e ati ku
Am
Mengharap engkau kembali
A# C Am Dm
Sayang nganti memutih rambutku
A# C F
Ra bakal luntur tresnoku
F
Hari demi hari uwes tak lewati
Am
yen pancen dalane kudu kuat ati
Dm
Ibarate sego uwes dadi bubur
Am
nanging tresno iki ora bakal luntur
A# C
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Am Dm
ora ono liyane sing isoh dadi penggantimu
A# C F
Wes kanggo awakmu seng cocok neng atiku
nganti rambutku putih atimu ra bakal krungu
Dm Am A#
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
C F
merana uripku
A# C Am Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
A# C
aku nangis nganti metu eluh getih putih

[ Chorus ]
F Am
Sayang opo kowe krungu
Dm
Jerit e ati ku
Am
Mengharap engkau kembali
A# C Am Dm
Sayang nganti memutih rambutku
A# C F
Ra bakal luntur tresnoku
F
sayang opo krungu tangis e ati ku
Am
mengharap koe bali nang jero ati iki
Dm
nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Am
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
A# C
aku marang sliramu jero ning ati
aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
A# C
mung kango sliramu cinta mu tetap abadi
F
selamanya sampai akhir hayat ini
Dm Am A#
meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
C F
merana uripku
A# C Am Dm
aku welasno kangmas aku mesakno aku
A# C
aku nangis nganti metu eluh getih putih

[ Chorus ]
F Am
Sayang opo kowe krungu
Dm
Jerit e ati ku
Am
Mengharap engkau kembali
A# C Am Dm
Sayang nganti memutih rambutku
A# C F
Ra bakal luntur tresnoku
F A#
Percoyo opo bebujamu
C F
cintamu kan tetap abadi

 " Chord Via Vallen | Sayang - Kunci Gitar + Lirik Lagu "