Chord Via Vallen | Kangen Ati - Kunci Gitar + Lirik Lagu - Kordter Production

Terbaru

Post Top Ad

Sabtu, 09 Desember 2017

Chord Via Vallen | Kangen Ati - Kunci Gitar + Lirik Lagu

CHORD VIA VALLEN KANGEN ATI
KUNCI GITAR + LIRIK LAGU

[ Intro ]  Dm Am Bb F
              Gm A Dm

Dm Am Bb F
umpomo.. isih ono wektu
Gm A Dm
aku pengin jujur nang sliramu
Dm Am Bb F
ra ono.. sing iso ngganteni
Gm A Dm
mung sliramu sing tak kangeni
Gm Dm
adoh panggonmu lan adoh tresnamu
Bb A Dm
lawang tresno mung kanggo sliramu..

[ Chorus ]
Gm C
ra ono sing biso ngganteni
F Bb
sliramu nang jerone ati
Gm A
roso tresno sing kok uwehno
Dm D
iso ngedemke loro..
Gm C
ayem urip ayem tresnaku
F Bb
naliko sesandhing nang sliramu
Gm A
opo sliramu ra ngrasakno
Bb A Dm
kangen ati sing tak roso..

[ Interlude ]  Gm C F Bb
                     Gm A Dm

[ Chorus ]
Gm C
ra ono sing biso ngganteni
F Bb
sliramu nang jerone ati
Gm A
roso tresno sing kok uwehno
Dm D
iso ngedemke loro..
Gm C
ayem urip ayem tresnaku
F Bb
naliko sesandhing nang sliramu
Gm A
opo sliramu ra ngrasakno
Bb A
kangen ati sing tak roso..
Bb A Dm
o..woho.. huwo.. oouwo..

" Chord Via Vallen | Kangen Ati - Kunci Gitar + Lirik Lagu "

Post Top Ad

Responsive Ads Here