Chord Via Vallen | Luput - Kunci Gitar + Lirik Lagu - Kordter Production

Terbaru

Post Top Ad

Senin, 18 Desember 2017

Chord Via Vallen | Luput - Kunci Gitar + Lirik Lagu

CHORD VIA  VALLEN LUPUT
KUNCI GITAR + LIRIK LAGU

[ Intro ]  Dm Am A# F Gm F G#m A
               Dm Am A# F Gm F G#m A

Dm C
Opo bener iki sing tak roso
Dm C F
Opo iki sing jenenge cobo
Gm Dm
Ayang ayangmu sing tansah ono
E A
Mung awakmu sing nang moto
Dm C
Angen angen iso sesandhingan
Dm C F
Karo awakmu sing ono ning angan
Gm Dm
Nanging aku kudu iso nompo
E A
Kahanan sing ora biso
Dm C
Dino dino aku tansah tresno
Dm C F
Rasane ati ora iso nompo
Gm Dm
Sansoyo deres tangis banyu moto
E A
Luput tresno mung sing ono

[ Interlude ] Gm Dm Gm A# A Dm

[ Reff  ]
Gm
Roso loro ning dodo..
C F
Rasane tambah loro..
A# Gm
Tatu sansoyo ombo..
A Dm D
Nanging kudu tak tompo..
Gm
Roso loro ning dodo..
C F
Rasane tambah loro..
A# Gm
Luput tresno sing ono
A Dm
Nanging kudu tak tompo..
Dm C
Dino dino aku tambah tresno
Dm C F
Rasane ati ora iso nompo
Gm Dm
Sansoyo deres tangis banyu moto
Em A Dm
Luput tresno mung sing ono..

[ Reff ]
Gm
Roso loro ning dodo..
C F
Rasane tambah loro..
A# Gm
Tatu sansoyo ombo..
A Dm D
Nanging kudu tak tompo..
Gm
Roso loro ning dodo..
C F
Rasane tambah loro..
A# Gm
Luput tresno sing ono
A Dm E
Nanging kudu tak tompo..

[Coda ]  Am D G C Am B Em E
              Am D G C Am B Em

" Chord Via Vallen | Luput - Kunci Gitar + Lirik Lagu "

Post Top Ad

Responsive Ads Here