Chord Via Vallen | Nasibe Wong Ora Ndue - Kunci Gitar + Lirik Lagu - Kordter Production

Terbaru

Post Top Ad

Senin, 18 Desember 2017

Chord Via Vallen | Nasibe Wong Ora Ndue - Kunci Gitar + Lirik Lagu

CHORD VIA VALLEN NASIBE WONG ORA NDUE
KUNCI GITAR + LIRIK LAGU

C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..
Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo
C
Urip neng alam ndunyo Ming dinggo sementoro
Am
Kabeh kuwi amung titipan soko sing Kuoso
Dm
Ono sing berlimpah arto Lan sing urip rekoso
G
Nanging sak tenane menungso kui kabeh podo
Dm
Opo iki nasibe wong ra nduwe
C
Neng ndi wae nggone uripe
Am
Mesti di ece
C
Nanging aku percoyo
G
Gusti Alloh mboten sare
C
Sabar lan sregep ibadah
C
Ben padang dalane
Am Em
Opo salahe nek aku wong ora nduwe
F G C
Aku ncen kere nanging ojo mbok ece
Am
Aku ra ngganggu kowe
Em
Ora tau njaluk kowe
F G
Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..

[ Reff ]
C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..
Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo
C
Tak tompo sak ikhlase
Am
opo sing wis dadi kahanane
Dm G
Wong ora nduwe.. Aku rapopo
Dm C Am
Nanging ojo nganti dewe cilik ati
C G C
Percoyo kabeh kuwi ono dalane..
Am
Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
Em
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
F G
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
C
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan
Am
Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
Em
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
F
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
G
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

[ Chorus ]
C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..
Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo
C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..
Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo..

" Chord Via Vallen | Nasibe Wong Ora Ndue - Kunci Gitar + Lirik Lagu "

Post Top Ad

Responsive Ads Here