Chord Via Vallen | Ngenteni Ati - Kunci Gitar + Lirik Lagu - Kordter Production

Terbaru

Post Top Ad

Sabtu, 09 Desember 2017

Chord Via Vallen | Ngenteni Ati - Kunci Gitar + Lirik Lagu

[ Intro ]   Gm F Cm Gm
               Gm F Cm Gm
               Cm Gm D Gm
               Cm Gm D Gm D

Gm F
semilire angin..
D# A#
sing dadi saksi
Cm Gm
anggonku ngeteni
D
ati sing tak kangeni
Gm F
rendeng nganti ketigo
D# A#
suwe sing tak rasakno
Cm Gm
opo ora rumongso
D
sliramu sing ning kono

[ Intro ] Gm F Cm Gm
              Cm Gm D Gm

Gm F
batin perih sing tak roso
D# A#
soyo nambah nyikso
Cm Gm
nanggung suwene kangen
D
suwe olehku mendhem..

[ Chorus ]
Gm
sing tak jaluk mugo biso
F
mlaku bareng keloronan
D#
nglakoni urip nang ndunyo
D
indahe kebak katresnan
Gm
mugo kowe ndang elingo
F
bali mulih nyambung tresno
D#
sing wes suwe mbok tinggalno
D
adoh jarak pisah rogo..

[ Interlude ]  Gm F D# D
                     Gm F D# D

[ Chorus ]
Gm
sing tak jaluk mugo biso
F
mlaku bareng keloronan
D#
nglakoni urip nang ndunyo
D
indahe kebak katresnan
Gm
mugo kowe ndang elingo
F
bali mulih nyambung tresno
D#
sing wes suwe mbok tinggalno
D
adoh jarak pisah rogo..
Gm
sing tak jaluk mugo biso
F
mlaku bareng keloronan
D#
nglakoni urip nang ndunyo
D
indahe kebak katresnan
Gm
mugo kowe ndang elingo
F
bali mulih nyambung tresno
D#
sing wes suwe mbok tinggalno
D Gm
adoh jarak pisah rogo..

" Chord Via Vallen | Ngenteni Ati - Kunci Gitar + Lirik Lagu "

Post Top Ad

Responsive Ads Here